Expertenteam

Herken jij dit?

Wil jij meer van dit?

Wat is de meerwaarde van het expertenteam?

Ondernemen is al een taak op zich.
Als je gaat samenwerken en je gaat aan de slag met een virtuele assistent zet je al een zeer goede stap in de goede richting. 
Maar soms kan het zijn doordat je met verschillende partijen moet gaan samenwerken, je eigenlijk nog de volledige tijd alles aan het coördineren bent. 

Met deze dienst zorgen we er voor dat je eigenlijk je taken/je ‘issues’ bij mij legt. Ik ben jouw enige contactpersoon & vertrouwenspersoon; jouw filter tussen de verschillende virtuele experten. Ook wanneer er vragen van de experten komen zal ik die voor jou verzamelen op 1 moment zodat je geen overload ervaart. 

We gaan hier dus nog een stapje verder dan enkel uitbesteden. Een soort van next level uitbesteden.
Wens je meer informatie? Laat je gegevens dan achter via het contactformulier onderaan en dan plan ik met jou een vrijblijvend intakegesprek in. 
Hier onder kom je alvast te weten wie jouw contactpersoon & vertrouwenspersoon zal zijn. 

Hi, ik ben Silke!

Wat leuk dat je aan het groeien bent met je onderneming. Dat wil zeggen dat je al heel hard hebt gewerkt om zoveel groei te verwezenlijken. En het is niet éénvoudig, laat me duidelijk zijn want we moeten allemaal heel veel ballen in de lucht houden. Maar zoals zoveel andere ondernemers komen we allemaal op een punt dat we de stap naar uitbesteding zullen zetten en daar ga ik jou nog beter bij helpen. 

Ik ben jouw contactpersoon & vertrouwenspersoon, jouw filter tussen het team met experten. Jouw aanspreekpunt als er verschillende taken dienen uitgevoerd te worden. Ik zorg samen met mijn team experten voor de taken die jij niet langer meer wenst uit te voeren als ondernemer.

Twijfel je of het expertenteam een oplossing is voor jou en jouw onderneming?

Is het gegeven van een virtuele assistent iets nieuws voor jou? Weet je niet goed of  het expertenteam de oplossing is voor jouw onderneming? Of je liever samenwerkt met 1 virtuele assistent? Boek dan een gratis online call in via de ‘gratis online call’ button en kom te weten welke oplossingen wij je kunnen bieden.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Vragen, opmerkingen of suggesties?
We helpen je graag!
Mail ons op admin@vamatchmaking.be

© 2020-2021 VA MatchMaking, part of Support your Business BV – BE0751.602.223