Op zoek naar méér zichtbaarheid
& méér klanten?

Herken jij dit?

Wil jij meer van dit?

Waarom VA MatchMaking?

boost je zichtbaarheid

Virtuele Assistenten die op 1 platform verzameld zijn verhoogd je zichtbaarheid. Vul je profiel grondig in & maak samen met mij VA MatchMaking overal bekend.

toon je niche

Het VA MatchMaking platform is hét platform bij uitstek om te tonen wat je specialisatie is. Zet je niche in de spotligths en ga enkel nog voor de leuke taken!

Nieuwe uitdagingen

Meer zichtbaarheid zorgt voor een hogere binnenstroom aan ondernemers, die op hun beurt ook weer zorgen voor nieuwe uitdagingen.

verhoog je terugvindbaarheid

VA MatchMaking zal alles in het werk stellen om SEO-gewijs hoog te scoren. Bovendien zal er een dedicated sales aan het werk gaan om het platform gekender te maken.

Je behoudt je eigen prijs

Wanneer je aangesloten bent op het platform kunnen ondernemers je zelf contacteren. Je vraagt de prijs die je zelf wilt. Het platform van VA MatchMaking fungeert volledig op zichzelf. Bovendien is er geen tussenpersoon of dien je geen fee of commissie af te staan.

Hoe gaat het in zijn werk?

Maak deel uit van va matchmaking

Wil jij ook meer zichtbaarheid en nieuwe uitdagingen als virtuele assistent?

Dan ben je op de juiste plek!

 

Contacteer mij zodat we elkaar kunnen leren kennen. Elke virtuele assistent is welkom, ongeacht zijn of haar niche. Onder een virtuele assistent wordt verstaan, elke VA die met zijn of haar diensten een ondernemer verder helpt op een digitale manier. 

 

Disclaimer:  binnen VA MatchMaking vinden we het belangrijk dat alle virtuele assistenten zich welkom voelen. Daarom wordt er bewust nagedacht over alle aanwervingen binnen VA MatchMaking. Wij vinden het belangrijk dat iedereen past binnen de mentaliteit van samenwerken. Elkaar krediet geven, aanbevelen en verder helpen wordt ten sterkste gewaardeerd. 

JAARLIJKS MEMBERSHIP

€479*

[komt neer op €39,90 per maand]

*alle bovenvermelde prijzen zijn exclusief btw

F A Q

Zeker! Zolang je met alle zaken wettelijk in orde bent kan je hier terecht. Het is niet omdat je nog maar net bent gestart als Virtuele Assistent dat je daarom minder expertise hebt. Denk maar aan jarenlange expertise in de privésector. 

Neen, dat hoeft niet. Je kan je ook perfect oriënteren als ‘all around’ VA. Maar als je een bepaalde sterkte hebt, geef die dan zeker aan op je profiel. 

Iedereen die een BTW-nummer heeft en BA-uitbating onderneming kan zich aansluiten op het platform. Wel zullen er bepaalde ristricties opgelegd worden zoals o.a. dat je niet kan aangeven dat je onder de €40 exclusief btw per uur verdiend. Give yourself some respect ;). 

Neen, dit kan niet. Om de heel éénvoudige reden dat zichtbaarheid krijgen niet resulteert in 1,2,3. Zichtbaarheid creëren vraagt echter wel wat tijd en inzet.

Jep! Dit kan zeker, het is echter zelfs zo dat je enkel in het team kan meedraaien als je lid bent van VA MatchMaking. Dan weet ik meer dan zeker dat je het belangrijk vindt dat je in jezelf & in je onderneming wil investeren. 

Ja! Zeker, blink je uit in een bepaalde expertise en wil je deel uit maken van het team experten waarbij we samen gaan werken om de ondernemer te ontlasten op meer dan 1 taak? Dan kan je jou registreren via deze link. 

Heb je nog een vraag, opmerking of suggesties die niet vermeldt staat op de FAQ?
Contacteer ons dan via de contactpagina, we zullen  je vragen met veel plezier beantwoorden.

Wil jij deel uitmaken van het expertenteam?

Vragen, opmerkingen of suggesties?
We helpen je graag!
Mail ons op admin@vamatchmaking.be

© 2020-2021 VA MatchMaking, part of Support your Business BV – BE0751.602.223