Herken jij dit?

Wil jij meer van dit?

Waarom VA MatchMaking?

Meer tijd voor je core-business

Besteed de taken uit waar jij zelf geen tijd en energie meer wenst in te steken. Door het uitbesteden van bepaalde taken creëer je meer tijd en ruimte voor de taken die er wel toe doen!

meer inkomsten door focus

Door de tijd die vrijkomt heb jij meer mogelijkheden om inkomsten te gaan vergaren. Denk zowel naar de mogelijkheden van actief en passief inkomen.

ideale match

Geen eindeloze zoektochten en oproepen meer. 1 platform waarop je terecht kan om jouw expert te vinden die jij nodig hebt op dit moment.

quality check

Wanneer u beroep doet op het expertiseteam kan u erop vertrouwen dat dit gegarandeerd is. Op het platform van VA MatchMaking dient een VA aan enkele voorwaarden voldoen, alsook is er een mogelijkheid tot het geven van recensies.

Hoe gaat het in zijn werk?

Vind hier onder jouw virtuele assistent

...en start vandaag nog met uitbesteden

Expertise

Selecteer hierboven de nodige expertise, gebruik de CTRL-knop om meerdere expertises te selecteren.

Tools

Selecteer hierboven de nodige tools, gebruik de CTRL-knop om meerdere tools te selecteren.

Sector

Selecteer hierboven de nodige sector, gebruik de CTRL-knop om meerdere sectoren te selecteren.


DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK

  We respect your privacy. Unsubscribe at anytime.

  F A Q

  Een virtueel assistent, kort gezegd VA zorgt ervoor dat jij als ondernemer via online diensten wordt ontlast & ondersteunt zodat jij je kan focussen op je core-business.

  Neen, VA MatchMaking is volledig gratis te bezichtigen voor de ondernemers. 

  Wanneer u beroep doet op het expertiseteam kan u erop toevertrouwen dat dit gecontroleerd werd. 

  Op het platform van VA MatchMaking dient een virtuele assistent aan enkele voorwaarden te voldoen. Zoals het minimum van een geregistreerd Belgisch btw-nummer & een BA-uitbating. Enerzijds worden er restricties voorzien zoals o.a. geen mogelijkheid om een uurprijs in te vullen is die lager is dan €40/uur. When you pay peanuts, you’ll get monkeys!
  Anderzijds is er ook de mogelijkheid voor de ondernemers om een recensie te geven aan de virtuele assistenten waarmee ze samen werken. En zal er een meldknop anwezig zijn op de website voor onregelmatigheden. Die worden ten alle tijden ‘au sérieux’ genomen. 

  Jep, helemaal! Maak gerust een afspraak voor een ‘RENT MY BRAIN’ afspraak. Wie weet ben je al voldoende vooruit geholpen met enkele automatisaties in te stellen. Wanneer je dan groeit met je onderneming kan je nog steeds beroep doen op onze diensten. 

  Wel de moment dat je beslist dat je klaar bent om meerdere taken uit te besteden ben je meer dan welkom bij ons expertenteam. Stuur ons een mail op admin@vamatchmaking.be en we bellen je op. Na een grondig intakegesprek  kunnen we aan de slag gaan voor een langdurige samenwerking. Voor meer informatie kan je terecht op de pagina van het expertenteam of stuur ons gewoon een mail!

  Ja hoor, zeker! Contacteer me via +32 474 32 60 92 of per mail op admin@vamatchmaking.be. 

  Heb je nog een vraag, opmerking of suggesties die niet vermeldt staat op de FAQ?
  Contacteer ons dan via de contactpagina, we zullen  je vragen met veel plezier beantwoorden.

  Vragen, opmerkingen of suggesties?
  We helpen je graag!
  Mail ons op admin@vamatchmaking.be

  © 2020-2021 VA MatchMaking, part of Support your Business BV – BE0751.602.223